Aeroflex rol

  • universeel voor nok en hoekkeper
  • ventilatie 210 cm2/ meter (DIN 4108)
  • voorkomt insneeuwen
  • duurzaam
  • snelle afwerking
Voor uitgebreide
productinformatie


PDF

Productinformatie

 

Bij de Aeroflex rol zijn de duurzaamheid van aluminium en de flexibiliteit van de kunststof samengevoegd tot een kompleet systeem. Dit komt niet alleen tot uitdrukking in de makkelijke verwerking, maar ook in de scherpeprijsstelling van dit product.

  

Ondanks deze goede ventilatie voorzieningen, biedt de Aeroflex rol een zeer goede bescherming tegen regen en stuifsneeuw. De diameter van de ventilatiegaten is 2 mm, bij eventuele stuifsneeuw zijn deze gaten snel dichtgesneeuwd, waardoor verdere indringing wordt voorkomen.

  

De Aeroflex rol is universeel toepasbaar op nagenoeg alle beton-en keramische dakpannen. Door de handige 2-in-1 functie van nok en hoekkeperrol en de universele toepasbaarheid, behoeft men niet allerlei verschillende ondervorst en hoekkeperrollen op voorraad te houden.

 

Technische gegevens

 

materiaal

lengte
breedte
ventilatie
kleuren
verpakking
garantie 
aluminium, gummiband,
butylkit en siliconenpapier
10 meter per rol
300 mm
210 cm2/meter
zwart en rood
20 meter per doos
10 jaar

   

Verwerkingsvoorschriften

 

Voor het plakken van de Aeroflex rol dient de ondergrond droog, vetvrij en stofvrij te zijn. De minimale verwerkingstemperatuur bedraagt 8 graden boven nul. Bij lagere temperaturen neemt de kleefkracht van het butylsterk af. Nadat de rol op de ruiter is vastgeniet, de vouwnaden in de richting van de bovenkant van de pannen buigen.

 

Nadat het beschermfolie is verwijderd de onderzijde (met kleefstrook) zorgvuldig op de pannen aanrollen/vastplakken Het geribbelde aluminium met butylkleefstrook moet volledig aansluiten op de pannen.

 

Voor het aanrollen hebben wij aandrukrollen in het programma.

 
In de PDF vindt u meer informatie over de Aeroflex rol.