hoekkeper afdekprofiel

  • strakke uitstraling
  • waterdicht
  • UV bestendige coating
Voor uitgebreide
productinformatie


PDFProductinformatie

 

Op daken, gedekt met vlakke dakpannen, kan men een extra strakke uitstraling door de hoekkepers af te werken met hoekkeper afdekprofielen. Deze hoekkeper afdekprofielen worden over de zaagkant van de pannen op een verlaagde ruiter vastgezet d.m.v. een RVS schroef met rubber afdichting. Een lijm afdichting op de dakpannen zorgt voor een waterdichte aansluiting. Vooraf dienen de te zagen dakpannen verlijmd te worden. De afdekprofielen kunnen projectmatig worden geleverd op panmodel, dakhelling en in de gewenste kleur.

   

De profielen worden vervaardigd uit 3 mm HIPS, (High Impact Polystyreen) welke wordt voorzien van een UV-bestendige coating in de kleur van de dakpan. Ook een hoogglans afwerking, voor verglaasde dakpannen behoort tot de mogelijkheden.

 

Technische gegevens


materiaal
dikte
lengte
breedte
kleuren
garantie 
High Impact Polystyreen
3 mm
afhankelijk van pantype
ca. 200 mm
iedere kleur
10 jaar 

 

Let op!

 

Om de hoekkeper afdekprofielen goed te laten aansluiten dienen de panlatten t.p.v. de hoekkepers op dezelfde hoogte (rondom) door te lopen. De dakhelling moet rondom hetzelfde zijn. Bij bepaalde dakpannen moeten soms een paar nokken worden verwijderd om de hoek afdekprofielen goed te laten aansluiten.


Zie ons montage filmpje op YouTube
 

 

In de PDF vindt u meer informatie over de hoekkeper afdekprofielen.