Rooflex (uitlopend)

  • geen loodstrepen
  • lichtgewicht
  • in diverse kleuren leverbaar
  • duurzaam
  • veelzijdig in toepassingen
Voor uitgebreide
productinformatie


PDF

Productinformatie

   

De Rooflex rol is met name geschikt voor aansluitingen op daken en gevels, waarvoor momenteel vaak lood of zink wordt gebruikt. De Rooflex rol bestaat uit gewafeld aluminium met een butyl kleeflaag. Door de wafelstructuur is de rol handmatig in allerlei vormen te buigen. Zo kan deze bijvoorbeeld gevormd worden als verholengoot. Nadat het beschermfolie verwijderd is, kan deze vastgeplakt worden. De opening tussen de verholengoot en bijvoorbeeld de dakpannen kan worden afgedicht met een zelfklevende schuimstrook.


De Rooflex rol kan ook gebruikt worden om bestaande gootjes, die lekkage vertonen, te beplakken. Bij vlakke dakpannen kan de Rooflex rol de traditionele loodslabbe aan de voorzijde van dakkapellen vervangen. De hinderlijke loodstrepen worden hiermee voorkomen en de kleeflaag zorgt voor een waterdichte aansluiting op de pannen.


Technische gegevens

    

kleuren
breedte
lengte
dikte
materiaal
verpakking
garantie 
zwart, bruin en rood (restantpartijen)
280 mm
5 meter per rol
2 mm
gewafeld aluminium met butyl kleeflaag
10 meter per doos
10 jaar 

    

Verwerkingsvoorschriften

  

Zorg voor een schone, droge en stofvrije ondergrond met voldoende draagkracht. Verwerkingstemperatuur +5 °C tot + 35 °C - vermijd scherpe vouwen (gebruik bijv. een mal met ronde kanten om te vormen). Gebruik een aandrukrol voor een goede hechting op de ondergrond. 

 

In de PDF vindt u meer informatie over de Rooflex rol.